Persbericht: 22 november 2012

 

Wandel coaching in de natuur:

Thema Opvoeden

 

Zaterdag 15 december trekt wandelcoach Frans Hoving de natuur in en gaat hij al lopend met belangstellenden in gesprek over het thema "opvoeden". Opvoeden van kinderen is uitdagend en heeft vele leuke kanten. Opvoeden is één van de meest boeiende processen in je leven. Maar opvoeden is soms ook moeilijk, iedere ouder heeft wel eens een moment waarop hij/zij het even niet weet. Tijdens de wandeling wisselen we van gedachten over jouw persoonlijke ervaringen met het opvoeden van kinderen. Tijdens de wandeling wordt je aan de hand van oefeningen in de natuur uitgedaagd om naar jezelf te kijken. Wat is opvoeden eigenlijk? Wat vindt jij belangrijk in de opvoeding? Waar loop je tegen aan? Waarom doe je wat je doet? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan de orde kunnen komen tijdens het wandelen in de inspirerende natuur van het essenhakhout bij Overlangbroek .

Deze wandeling is een aanrader voor iedereen die met kinderen te maken heeft. Of je nu moeder, vader, oma, opa, pleegouder, oppasmoeder of leidster op een kinderdagverblijf bent. Tijdens de wandeling geef je elkaar tips en praktische handvatten die het opvoeden een beetje makkelijker maken. Hierdoor kun je op een positieve manier beter omgaan met alledaagse opvoedingskwesties.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mee wandelen?. Om 10.30 uur starten we met de groepswandeling, die tot ongeveer 12.30 uur duurt. We beginnen met koffie bij de picknicktafel tegenover het kerkje van de Hervormde Gemeente Overlangbroek, Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Frans Hoving via mailadres, hovin450@kpnmail.nl, per telefoon: 0343-571439/ 06-46257115 of bezoek de site www.ver-der-kijken.nl

 

 

 

 

 

franshovingooievaarinterim managementzeeuiterwaarden

Ver-der-kijken

 

Interim & Coaching