Frans hoving Wandelcoaching

Foto:Wandel coach Frans Hoving

Verderkijken: Wandelcoaching in de Natuur.

Persbericht: Wijk bij Duurstede

Heel zijn leven voelt Frans Hoving zich al verbonden met de natuur. Ooit wilde hij boswachter worden. Hoving volgde hiervoor een opleiding maar omdat er in de jaren 70 geen werk te vinden was in de boswachterij heeft hij zich laten omscholen in de Jeugdzorg. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden in het Langbroeker Weteringgebied of in de uiterwaarden langs de Rijn en houdt hij de Wijkse ooievaars in de gaten. Op dit moment werkt Hoving twee dagen per week als coördinator van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Wijk bij Duurstede. Daarnaast is hij eigenaar van Bureau Ver-der-kijken dat diensten aanbiedt op het gebied van supervisie, intervisie en coaching.

 

Wandelcoaching is bij uitstek een werkwijze om stil te staan bij je handelen. Een wandeling maken kan een goede manier zijn om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Geen gesprekken achter een tafel of bureau maar de natuur in. Even naar buiten en lekker bewegen in de frisse lucht. Zomaar een ree of buizerd tegen komen in het bos. Het praat anders wanneer je naast elkaar loopt dan wanneer je tegenover elkaar zit. Volgens Hoving werkt de natuur rustgevend en als een inspiratie bron. Hoving maakt gebruik van de symboliek in de natuur.Lopen zet je in beweging. Samen wandelen in het hier en nu en soms terug kijken naar het verleden. Wandelcoaching is geschikt bij allerlei hulpvragen. Thema’s kunnen o.a. zijn: leren omgaan met werkdruk of conflicten, problemen met opgroeiende kinderen, rouwverwerking of relatieproblemen. Samen op pad en ver-der- kijken is zijn leus. Op zoek gaan naar antwoorden op je vragen, inzicht krijgen in wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt. Als wandelcoach geeft Hoving niet de oplossing, maar begeleidt hij mensen om inzicht te krijgen in eigen gedrag en handelen.

Wandel coaching kan individueel maar ook in groepsverband gegeven worden. Bij wandel coaching is de duur van een sessie minimaal anderhalf uur. Voor meer informatie of aanmelden: Frans Hoving tel:0343-571439 of bezoek de site www.ver-der-kijken.nl

franshovingooievaarinterim managementzeeuiterwaarden

Ver-der-kijken

Copyright (c) 2009 - Ver-der-kijken

 

Interim & Coaching